Illallinen MARSin tapaan
Päivämäärä: 13.02.2025
Alkaa: 18:30
Päättyy: 21:00
Lava: Ravintola Talriikki, Ravintola Talriikki
MARSin ohjelmassa nähdään uutena sisältönä rentoon verkostoitumiseen ja vapaamuotoiseen keskusteluun inspiroivat MARS-illalliset. Torstain 13.2. seminaaripäivän ja illan livekeikkojen väliin sijoittuva illallinen kutsuu seminaarivieraita hyvän ruoan ja ajankohtaisten keskusteluaiheiden pariin teemoitetuissa pöydissä, joissa keskustelunavauksista vastaavat aiheisiin vihkiytyneet alan ammattilaiset. Pöytien keskusteluteemat kumpuavat niin seminaaripäivien aiheista kuin myös muista päivänpolttavista kysymyksistä.
Pöytävarauksia on tehty eri teemojen ympärille. Omissa pöydissään kokoontuvat liveohjelman ostamisen parissa puurtavat promoottorit sekä tapahtumien henkilöstövastaavat, jotka pohtivat vaikkapa lyhytkestoisen työllistämisen teemoja tai freelancereiden asemaa työkentällä. Niin ikään omiin pöytiinsä ohjautuvat myös musiikintekijät, musiikkitapahtumien markkinoinnin parissa työskentelevät sekä ne, joita mietityttää oman toiminnan inklusiivisuus. Pöytävarauksissa ei ole unohdettu myöskään alan uusia tulokkaita. Tämän pöydän keskustelua saapuvat hämmentämään myös muutamat kokeneemmat konkarit.
Illallinen MARSin tapaan nautitaan Seinäjoen keskustassa, Ravintola Talriikin viihtyisissä pöydissä klo 18:30 alkaen. Illallispöytiin on ennakkoilmoittautuminen ja pöydät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Keskustelujen lomassa päästään nauttimaan omakustanteinen kolmen ruokalajin illallinen, jonka pääruoka päätetään jo ilmoittautumisen yhteydessä. Illallisen hinta on 40€ ja omaa ruokailuelämystään voi halutessaan rikastaa itselleen mieluisin juomavalinnoin. Hyvien keskustelujen jälkeen noin klo 21 on mukava suunnata pöytäseurueen kanssa kohti MARSin virallisia päätösjuhlallisuuksia ja illan keikkoja Rytmikorjaamolla.
Illallinen MARSin tapaan -menu:
ALKURUOKA:
Sesongin salaatti ( G, L )
Mausteista punakaalisalaattia, ruusukaalia, lehtikaalia ja graavattua naurista.
PÄÄRUOKA:
Vege Talriikki ( G, VE )
Talriikin reseptillä valmistettu kasvisfondant, punajuuripyreetä, graavattua naurista sekä timjamiöljyä.
TAI
Paistettua kirjolohta ( G, L )
Kirjolohta, timjamiöljyä, juuresmuusia, hollandaisekastiketta ja mausteista punakaalisalaattia.
TAI
Porsaan kylkeä ( G, L )
Mauteista chorizomakkaralla täytettyä porsaan kylkeä, juuresmuusia ja yrttipunaviinikastiketta sekä punakaalisalaattia.
JÄLKIRUOKA:
Talriikin vanukas ( G, L )
Kermaista vaniljavanukasta, lakritsimarenkia, vadelmapölyä sekä granaattiomenaa.
+
Kahvi / tee
Menuun hinta: 40 € / hlö
Valitse alla olevista linkeistä itseäsi kiinnostava keskusteluteema ja ilmoittaudu mukaan illalliselle MARSin tapaan. Ilmoittautumisen yhteydessä valitset myös itsellesi mieluisan pääruokavaihtoehdon.
- Promoottorien pöytä. Livekeikkojen ostajat kokoontuvat aistimaan buukkauksen uusia trendejä ja toimintatapoja.
- Musiikintekijöiden pöytä. Säveltäjien, sanoittajien, sovittajien, soittajien ja tuottajien yhteinen pöytä uusien yhteistyökuvioiden kehittelyyn.
- Markkinointivastaavien pöytä. Kohtaamispaikka niille, jotka tarkastelevat intohimolla lipunmyynnin graafeja, somemarkkinoinnin saavuttavuutta tai uutiskirjeiden avausprosentteja.
- Inklusiivisempi pöytä. Pöytä jokaiselle, joka on kiinnostunut kehittämään omaa tai organisaationsa toimintaa kohti yhdenvertaisempaa, syrjintävapaata ja mukaan ottavaa.
- Uusien tulokkaiden pöytä. Kohtaamispaikka niille, jotka ovat ottamassa ensiaskeleita urallaan tai vaihtamassa uuteen työnkuvaan.
- Agenttien pöytä. Kohtaamispaikka niille, jotka työskentelevät artistien keikkamyyjinä.
Illallinen MARSin tapaan järjestetään 13.2.2025 klo 18:30-21:00 Ravintola Talriikissa osoitteessa Kauppatori 3, 60100 Seinäjoki.