Rekisteröinti on käynnissä - nopeus on valttia

Rekisteröinti vuoden 2016 MARS-festivaalille on käynnissä. Lokakuussa rekisteröityviä hemmotellaan erityisen edullisilla hinnoilla, sillä 31.10.2015 mennessä rekisteröityneet maksavat kahden päivän MARS-passista vain 100 € (+ alv. 24 %). Myös yhden päivän sekä opiskelijoiden rekisteröintihinnat ovat edullisimmillaan elokuussa. Rekisteröityminen koskee seminaaripäiviä (to-pe).

MARS käynnistyy keskiviikkona 3.2. työpajoilla ja sparrauksilla. Maksullinen seminaariohjelma sijoittuu torstaille ja perjantaille 4.-5.2., joiden aikana syvennytään alaa eri suunnista mietityttäviin uudistumispaineisiin, muutoksiin ja ajankohtaisiin haasteisiin sekä mahdollisuuksiin. Näkökulmia tarjoavat muun muassa klubikentän, palveluntarjoajien, ohjelmatoimistojen ja festivaalien uudet tulokkaat ja kokeneet toimijat. Kivikovien ammattilaispuheenvuorojen rinnalla keskustelua ryydittää tuore MARSiin valmistuva tutkimustieto festivaalikentältä. Lisäksi MARSiin tuotetaan opiskelijalähtöisiä ohjelmaosioita niin Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajien kuin Taideyliopiston Sibelius-Akatemian maisteriryhmienkin toimesta, joissa puidaan muun muassa koulutuksen merkityksiä musiikki- ja tapahtuma-alan työllistymisen ja ammattitaidon taustalla.

DJ Weekend päättää MARSin la-su 6.-7.2. Aloituspäivän työpajoihin ja sparrauksiin (ke 3.2.) sekä DJ Weekendiin ilmoittautuminen alkaa myöhemmin.


Intiimi, mutta monipuolinen MARS-festivaali toimii niin ammattilaisten rentona kohtaamispaikkana, tutkimusten esittelyfoorumina kuin tähystyspaikkana musa-alan opiskelijoille. Tarjolla on täyslaidallinen mitä mielenkiintoisinta tietoa ja taitoa päivänpolttavista aiheista käytännön ja tutkimuksen täydentäessä toisiaan. MARS on päivisin musiikkialan ammattilaistapahtuma sekä iltaisin keikkojen täyttämä kaupunkifestivaali.


Matka MARSiin kannattaa jokaisen kokea, olit sitten alan ammattilainen, opiskelija tai harrastaja!

 

Rekisteröidy täällä!


Takaisin

Lippupisteen logo 2017 - valkoinen png (Lippufi_logo_valkoinen.png)

  •                
  •    Into Seinäjoki
  •   
  • Eventmore-logo (logo_eventmore.png)
  • Lakeus Sokos Hotels-logo (Lakeus-Sokos-hotels.png)
  • epkk (kumppanit_epkk.jpg)