MARSin seminaariohjelma täydentyy

MARS kohdistaa katseet tämän päivän festivaalikenttään ja sen tulevaisuuteen festivaalipaneelissa perjantaina. Nuoret agentit pääsevät ääneen torstaina kun taas perjantaina nuoria etsitään.

 

FESTIVAALIEN TILA JA TULEVAISUUS SUOMESSA

Paneelissa käydään läpi festivaalibarometrin tuloksia ja pohditaan miten festivaaleja tulisi kehittää, että yleisön kiinnostus säilyisi. Kuinka markkinat muuttuvat ja miten kansainvälisten toimijoiden tulo Suomen markkinoille vaikuttaa festivaaleihin? Entä nousevatko järjestämisen kulut jo liian korkeiksi

Festivaalipaneelissa keskustelemassa muun muassa Panu Hattunen (Ilosaarirock Festival), Jouni Markkanen (Grey Beard Concerts & Management) ja Juha Kyyrö (Fullsteam).

 

MISSÄ NUORISO LUURAA

Paneelissa keskustellaan siitä, miten nuoriso nykypäivänä on tavoitettavissa ja mitä kanavia pitkin. Mitä nuoriso tekee ja mistä nuoret innostuvat? Kuinka tapahtumajärjestäjät pystyvät vastaamaan?nuorison toiveisiin? Tapahtumayleisöjen keski-ikä on ollut pitkään nousussa ja aiheesta on keskusteltu viimeisten vuosien aikana paljon. Tässä paneelissa pyritään löytämään käytännön vinkkejä ja ratkaisuja tapahtumatiedottamiseen sekä markkinointiin - tapahtumasisältöjä unohtamatta.??

Paneelin moderaattorina toimii promoottori Mika Nikula (ELMU / Nosturi), panelisteina yhdyskuntatieteilija ja tutkija Anttu Maunu (EHYT ry), Sami Vepsäläinen (Weekend Festival), Johannes Kinnunen (Fullsteam, Provinssi) sekä edustaja Seinäjoen etsivästä nuorisotyöstä.

 

ELÄVÄ MUSIIKKI ALUETALOUDEN VETURINA

Teoston livedata: Case Etelä-Pohjanmaa ja Seinäjoki
Torstaina Adam Behrin keynote-puheenvuoron jatkona Teoston tutkija Turo Pekari kertoo livemusiikin aluetaloudellisten vaikutusten arvioinnista Suomessa ja esittelee Etelä-Pohjanmaan ja Seinäjoen elävän musiikin tilastoja ja datavisualisointeja Teoston keräämästä datasta. Mitkä biisit soivat eniten? Kenen tekemät biisit soivat eniten? Kuka soittaa kenenkin tekemiä biisejä? Kuinka paljon elävän musiikin tekijänoikeuskorvauksia maksetaan Etelä-Pohjanmaalle?

 

AGENTTIPANEELI 2015 - UUDET TEKIJÄT

Emme rekrytoi agentteja Supolle tai MI5:lle vaan alalla toimivat uudet tekijät kertovat kuinka he päätyivät musiikkibisnekseen, minkälaisia haasteita he kohtaavat työssään, millä perusteella he kiinnittävät artistin ja miten lähtevät rakentamaan tämän uraa.

Paneelin moderaattorina toimii Katja Vauhkonen (Sony Music Finland) ja panelisteja ovat Feniks Willamo (Fullsteam Agency), Lotta Savolainen (Warner Music Live), Jukka Varmo (Live Nation Finland) ja Ismo Korhonen (Nem Agency).


Takaisin

Lippupisteen logo 2017 - valkoinen png (Lippufi_logo_valkoinen.png)

  •                
  •    Into Seinäjoki
  •   
  • Eventmore-logo (logo_eventmore.png)
  • Lakeus Sokos Hotels-logo (Lakeus-Sokos-hotels.png)
  • epkk (kumppanit_epkk.jpg)