Ihmisen ikävä toisen luo

Kun ulkona pakkanen paukkuu ja kävelykadut muuttuvat luistinradoiksi, lämmin ja tiivistunnelmainen Rytmikorjaamo täyttyy musiikilla ja bisneksellä mitä koskettavimmalla tavalla. Ilmoittaudu sinäkin iloisten jälleennäkemisten rikastuttamaan, vuoden inhmillisimpään musiikkitapahtumaan! Tässä muutama hyvä syy.

 

 

Manager as a human being

Ihmisläheiseen teemaan syventyy keynote-puheenvuorossaan musiikkialan pitkän linjan monitoimimies Marc Marot Iso-Britanniasta, aiheenaan Manager as a human being. Marot on työskennellyt muun muassa levy-yhtiöissä, konsulttina sekä managerina ja hän on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi U2:n, Paul Oakenfoldin ja Jessie J:n kanssa.

 

 

"Ei tää oo musabisnestä, tää on viinabisnestä."

Toimittaja Janne Flinkkilän luotsaamassa paneelissa koetellaan humaaniuden rajoja. Keskustelussa tarkastellaan musiikkialaan ja alkoholiin liittyviä faktoja ja fiktioita, myyttejä ja lainsäädäntöäkin niin muusikon, agentin kuin keikkajärjestäjänkin näkökulmasta. Flinkkilän kanssa keskustelemassa Teemu Suominen, Kari Pössi, Markku Pyykkönen sekä Ville Malja (Lapko).

 

La Finlande douze points?!

Kansalaisten kollektiivisia haavoja nuollaan ja traumoja terapioidaan Suomen euroviisujen historiaa ja nykypäivää käsittelevässä paneelissa. Löydämmekö vihdoin vastauksen siihen, miksi ruotsalaiset ovat tässäkin meitä parempia? Millainen on hyvä euroviisu?


Takaisin

Lippupisteen logo 2017 - valkoinen png (Lippufi_logo_valkoinen.png)

  •                
  •    Into Seinäjoki
  •   
  • Eventmore-logo (logo_eventmore.png)
  • Lakeus Sokos Hotels-logo (Lakeus-Sokos-hotels.png)
  • epkk (kumppanit_epkk.jpg)