ELMUFEST ESITTELEE SUOMEN LUPAAVIMMAT BÄNDIT – ESIINTYJÄHAKU ALKAA NYT!

ElmuFest tarjoaa koko Suomen nouseville lupauksille näytönpaikan maan vaikutusvaltaisimpien ammattilaisten edessä. Tapahtuma järjestetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla keskiviikkona 29.1.2014 osana MARS-festivaalia. MARS on perinteisesti koonnut Rytmikorjaamolle musiikkialan vaikuttajia klubi- ja festivaalipromoottoreista radiokanavien musiikkipäälliköihin.

"Uusien bändien löytäminen on koko bisneksen elinehto, ja ElmuFest on hyvä mahdollisuus tsekata niiden livepotentiaali. Tapahtuman siirtäminen MARSin avajaisiltaan nostaa sen profilia entisestään”, sanoo Elmu ry:n Nosturi-klubin ohjelmapäällikkö Eeka Mäkynen. Selmu ry:n Rytmikorjaamon ohjelmavastaava Marko Kivelä lisää: “Isojen kaupunkien ulkopuolella on valtavasti potentiaalisia bändejä, joiden voi olla vaikea saada ääntään kuuluviin. ElmuFest on tässä arvokas apu”.

Esiintyjähaku käynnistyy
Esiintyjähaku alkaa nyt suomalaisten elävän musiikin yhdistysten kautta. Lopullisen valinnan tekee ammattilaisraati, joka valitsee yhdistysten ehdotusten joukosta neljä esiintyjää Rytmikorjaamon lavalle. Elmuja toimii Suomessa yli viisikymmentä, joten kilpailusta tulee kova. Valituille esiintyjille korvataan matkakulut, järjestetään majoitus ja catering sekä tarjotaan käyttöön ammattimainen ääni- ja valotekniikka. Yhtyeet, joiden omalla paikkakunnalla ei ole yhdistystä, voivat ottaa yhteyttä lähimpään elävän musiikin yhdistykseen ja tarjoutua ehdolle.

Elmufest järjestetään nyt neljättä kertaa. Viime vuonna Rytmikorjaamon lavalla nähtiin Nicole (Selmu, Seinäjoki), The Hollow (Elmu, Helsinki), Mangoo (Telmu, Turku), ?Verity (Popmuusikot, Joensuu) ja Thunderbaum (Volume, Vaasa).

Osallistumisohjeet:
- Yhdistyksille lähetetään linkki, jota kautta ehdokkaan voi asettaa
- Yksi artistiehdotus yhdistystä kohden
- Ehdotuksen jättämisen takaraja on torstai 5.12.2013 klo 16

Elmufest on osa MARS-festivaalia, joka järjestetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla 29.1.–1.2.2014. MARS:ia järjestävät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö, Selmu ry, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Louhimo, Frami Oy ja ElmuFestin luonut Rytmi-Instituutti.


Lisätiedot
Ilkka Unnbom
roadness@rytmi-instituutti.fi
044 740 0003


www.roadness.com
www.rytmi-instituutti.fi
www.facebook.com/elmufest


Takaisin

Lippupisteen logo 2017 - valkoinen png (Lippufi_logo_valkoinen.png)

  •                
  •    Into Seinäjoki
  •   
  • Eventmore-logo (logo_eventmore.png)
  • Lakeus Sokos Hotels-logo (Lakeus-Sokos-hotels.png)
  • epkk (kumppanit_epkk.jpg)