DJ Weekend ja Elmufest punaisen pallon alla

 

DJ Weekend tuo elektronisen musiikin vahvasti MARSiin ja Seinäjoen klubeille. Rytmikorjaamon lavalla taas nähdään Elmufestin bändihaun parhaat.

 

DJ WEEKEND 7. - 8.2.

 

DJW on DJ-kulttuurin ja elektronisen musiikin täyteinen viikonloppu, joka tuo Seinäjoelle mm. klubeja, koulutustapahtumia ja DJ-tapaamisen. Tapahtuma kutsuu koolle ammatti-DJ:t niin klubiskenestä kuin yökerhoistakin, elektronisen musiikin tuottajat ja bileissä käyvät konemusan ystävät.

 

Paneelikeskusteluista mainittakoon The Future of Finnish Electronic Music, jossa esimerkiksi keskustellaan voiko Suomesta tulla seuraava Avicii. Tulevaisuutta pohtimassa mm. Jori Hulkkonen ja DJ Orion. Myös sosiaalisen median myllerryskenttä 'Rakkaudesta lajiin!!' tuodaan nyt livenä DJW:n lavalle. Pitääkö pokka yleisön edessä? Viihdyttävin keskustelija palkitaan vuotuisella DJW-palkinnolla! DJW on myös paljon muuta, lisätietoja löydät täältä.

 

Tapahtuma on ilmainen ja sen järjestää Rytmi-Instituutin DJ- ja VJ-koulutuksen kehittämishanke. DJW on osa MARS -tapahtumaa, mutta sen seminaariohjelma järjestetään Hotelli Cumuluksessa ja illat Ravintola Karmassa.

 

ELMUFEST 4.2. RYTMIKORJAAMOLLA

 

Viidettä kertaa järjestettävän Elmufestin ammattilaisraati on jälleen valinnut hyvän kattauksen nousevia tähtiä esiintymään Rytmikorjaamolle MARSin avauspäivään. Suomen elävän musiikin yhdistysten kautta järjestetyssä kilpailussa yli 340 bändiä haki paikkaa Elmufestiin. Raadin mukaan taso oli hyvä, mutta lopulta viisi lupaavinta erottui joukosta ja he nousevat Rytmikorjaamon lavalle.

 

Nämä viisi bändiä ovat kirkkonummelainen psykedelialla marinoitua rokkia soittava Jupiter, Kaustisen musiikkilukiosta alkunsa saanut psykejytäyhtye Kairon; IRSE!, joensuulainen dj ja kasibittielectro-tuottaja OJJ, Kuopiosta ponnistava energinen rokkibändi Retards on the Run sekä helsinkiläinen 70- ja 80-luvun rockista ammentava Smokin´Aces.

 

Käy kuuntelemassa bändit jo ennakkoon Soundin nettisivuilla ja äänestä mielestäsi paras. Äänestäneiden kesken arvotaan neljän päivän festarilippu Provinssiin.

 

Elmufestin järjestää Rytmi-Instituutti ja Roadness-hanke.


Takaisin

Lippupisteen logo 2017 - valkoinen png (Lippufi_logo_valkoinen.png)

  •                
  •    Into Seinäjoki
  •   
  • Eventmore-logo (logo_eventmore.png)
  • Lakeus Sokos Hotels-logo (Lakeus-Sokos-hotels.png)
  • epkk (kumppanit_epkk.jpg)